Профайлд ООД е търговско дружество, създадено през 1998 година като дъщерна компания на създадената пет години по-рано Амперел ООД – един от водещите дистрибутори на бързооборотни стоки в България.

Създадена като компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на потребителска електроника, през годините в портфолиото на Профайлд ООД присъстват световноизвестни брандове като Nikon, Sony, Panasonic, Zeiss и други. За своите над двадесет и пет години съществуване Профайлд ООД е изградила собствена бизнес структура, която обслужва административните и търговските операции на компанията.

През 2013 е оборудван и сервизен център, в който се извършва гаранционен и извънгаранционен ремонт и поддръжка на продуктите, предлагани на българския пазар. Фирмата разполага със собствена дистрибуция и логистика, като при необходимост се използва и логистичната подкрепа на Амперел ООД.

С оглед на бързото развитие на сектора на фотоволтаичните соларни централи, ние се стремим да "предлагаме актуални технологични решения от утвърдени производители на атрактивни цени" - клише, което се надяваме да напълним с реално съдържание. Разчитаме, че чрез уникалнoто съчетание от професионалисти в сферата на продажбите и маркетинга, и инженери с богат опит в ремонта и поддръжката на високотехнологични продукти, ще предложим на пазара атрактивни и търсени решения, подходящи за всяко домакинство, което желае да намали сметките си за електричество.

Нашите ценности се описват от слогана на нашата компания майка, Амперел ООД - "Важното е как"! 

 

Този сайт се управлява от Профайлд ООД.